HSA-sync - Uppdatering från konsult - Gisys Stockholm

HSA-sync – Uppdatering från konsult

Uppdatering från vår verksamhetskonsult – Helene som är ute och arbetar med HSA-sync tillsammans med förvaltningar och vårdgivare inom Region Stockholm. I dagens komplexa IT-värld, med de stora mängder system som används dagligen, finns stora behov av att system kan kommunicera med varandra, för att uppnå effektivitet och en sömlös upplevelse. Därför är Helene ute för att synkronisera och korrigera systemdata i vårdsystem.

Projektet för översyn (HSA-sync) och korrigering av systemdata i källsystem och vårdsystem går framåt tack vare ett bra samarbete med engagerade förvaltningar hos vårdgivare inom Region Stockholm – säger Helene, konsult hos Gisys.

Detta är ett av en rad olika arbeten vi gör tillsammans med Region Stockholm för att digitalisera deras vårdsystem bland de olika vårdgivarna. I ett nära samarbete försöker vi hitta alternativ för att genom digitalisering effektivisera vården för både patient och vårdgivare. Tidigare har vi skrivit om hur vi även utvecklat deras webbformulär. Mer om det kan ni läsa här. Vi på Gisys har stor erfarenhet inom e-hälsa och utvecklandet och synkroniseringen mellan olika vårdsystem. Idag har vi, inklusive Helene, flera konsulter ute bland olika organisationer och regioner runt om i Sverige. Så tveka inte på att kontakta oss ifall din verksamhet går med tankarna om att digitalisera ditt vårdsystem.