Fullstack .NET utvecklare - Gisys

Fullstack .NET utvecklare

Fullstack .NET utvecklare

Drivs du av utmaningar och brinner för ny teknik? Värdesätter du en arbetsmiljö med öppet och härligt klimat, där du i din roll som systemutvecklare får möjlighet att både utveckla och utvecklas, utifrån mål och mening? Är du redo för nästa steg i karriären och känner att detta stämmer in på dig, så kan du vara Gisys nya fullstack utvecklare!

Arbetsuppgifter

I konsultrollen som fullstack utvecklare hos Gisys kommer du sköta utvecklings- och förvaltningsarbetet både ute hos kunder men även på Gisys kontor, i nära samarbete med dina kollegor. Att representera Gisys på ett professionellt sätt är en självklarhet för dig och du sätter alltid kunden i fokus. Du kommer att arbeta i en agil miljö för att maximera precisionen i leveranserna, samt ansvara för ledning av en grupp. Detta kräver att du har vissa ledarskapserfarenheter och kan ta ansvar kring teamets utveckling för att uppnå gemensamma mål.

Din profil

För att passa tjänsten krävs det att du som person är ansvarstagande och har förmågan att ta egna initiativ. Vidare ser vi att det är avgörande att du är resultatinriktad och lägger stor vikt vid att fokusera på kundnytta, samt att du genom tidigare erfarenheter förstår vikten av att skapa förvaltningsbara lösningar. Teamet du kommer arbeta med är ett trevligt gäng med både young professionals och seniora experter, Gisys lägger stor vikt vid att man vill lära av andra men även dela med sig av sin kompetens genom nya synsätt. Det är därför viktigt att du är lösningsfokuserad med en god kommunikativförmåga. Slutligen söker vi dig med en god samarbetsförmåga som agerar lyhört och uppmärksamt för andras synpunkter, kompetenser och prestationer. Vi ser även att du har en högskole- eller universitetsutbildning inom data- och systemvetenskap eller annat relevant område.

För tjänsten krävs det även att du har erfarenheter och kompetenser inom följande:

 • Minst 8 års erfarenhet inom systemutveckling
 • Praktisk erfarenhet av Agil utveckling
 • .NET utveckling C#, ASP.NET MVC
 • .NET Framework och .NET Core
 • GIT/TFSMS
 • Visual Studio
 • MS SQL
 • Front-end utveckling Java-Script/jQuery/CSS/HTML

Det är meriterande om du även har erfarenheter inom:

 • Active Directory/LDAP
 • Azure AD
 • SCCM
 • VBScript/Poweshell

Om Gisys

Gisys är ett konsultföretag verksamt sedan 1991 och som under lång tid har haft uppdrag inom offentlig vård, offentlig förvaltning, fackförbund och försäkring. Gisys är därför vana vid arbete som kräver hög informationssäkerhet och lösningar som ställer höga krav på prestanda och användbarhet. Gisys utvecklar och förvaltar moderna användarvänliga IT-lösningar som effektiviserar deras kunders dagliga arbete utifrån värdeorden flexibilitet, leveranssäkerhet och personligt engagemang. Gisys är lyhörda för deras kunders behov och önskemål och tar utifrån det fram den bästa lösningen.

Ansök här!

För frågor om tjänsten vänligen kontakta vår rekryteringsansvariga Mikaela.lind@gisys.se