Vi söker en Business Operations Partner / Koordinator - Gisys

Vi söker en Business Operations Partner / Koordinator

Är du intresserad av att vara med i en växande organisation? Vi letar efter en social och trevlig säljare och affärsskapare som är intresserad att vara med och bygga upp en ny avdelning hos Gisys.

Om rollen:

Ditt övergripande syfte i rollen som Business Operations Partner är att du skapar värde i befintlig leverans och utvecklar samarbeten genom långsiktiga relationer, rak kommunikation och känsla för service.

I rollen som Business Operations Partner arbetar du med befintliga kunder och ansvarar för att upprätthålla och utveckla befintliga kund- och leverantörsrelationer. Vidare ansvarar du för att hålla dialog i proaktiva syften med specifika kunder och leverantörer såväl som konsulter. Du arbetar med att följa upp och förlänga konsultavtal, förhandla avtalsvillkor och priser samt lösa problem som dyker upp för konsult eller kund. Identifiera nya affärsmöjligheter tillsammans med kund samt är delaktig i seminarier och andra nätverkande aktiviteter. Du kommer att arbeta tätt med bolagets VD samt affärsutvecklare men förväntas att kunna arbeta mycket självständigt. Rollen kan komma att innefatta resor inom Sverige.

Vi söker dig som:

Är social och driven, du ska också ha ett genuint intresse att tala och ta kontakt med människor. Du drivs av att tidigt delta i säljprocessen och att vara med och bygga upp en ny avdelning hos Gisys. Detta kräver att du är strukturerad och kan arbeta självständigt. Du ska kunna ta egna initiativ och driva dina säljprocesser framåt på egen hand.

Vi ser att du är en person som är bra på att bygga och behålla relationer och utifrån detta skapa dig ett troget nätverk. 

Kvalifikationer:

 • Kandidatexamen eller högskoleutbildning eller IHM
 • 2–3 års arbetslivserfarenhet inom sälj
 • B-körkort

Det är meriterande om du har kunskaper inom:

 • Offentliga upphandlingar
 • Konsultmäklare
 • IT-branschen

Vi erbjuder dig:

En arbetsplats med skön stämning och bra sammanhållning mellan de anställda. Vi har högt i tak och tycker om att umgås med varandra både på och utanför arbetstid. Två gånger om året anordnar vi interna konferenser med fokus på teambuilding och verksamhetsutveckling!

På våra personalmöten och utvecklingssamtal vill vi veta vad våra anställda tycker och tänker så att vi kan utvecklas både som arbetsgivare och konsultbolag. För att även uppmuntra till kompetensutveckling premierar vi våra anställda att utbilda och certifiera sig inom relevanta områden.

Våra förmåner:

 • Flextid
 • Sjukvårdsförsäkring
 • Generöst friskvårdsbidrag, 5000 kr
 • Kollektivavtal, för en säker och trygg arbetsplats. Bra Pension osv.
 • Rekryteringsbonus
 • Kurser och kompetensutveckling

Anställningsform: Tillsvidareanställning (6 mån provanställning) alt. Projektanställning
Omfattning: Heltid
Tillträde: Omgående
Löneform: Fast lön + Rörlig del
Placering: Kontoret i Solna Strand + tjänsten kan komma att innebära resor samt arbete på annan ort i Sverige under begränsad tid

Sista ansökningsdag: Fredag 27 november. Rekrytering sker löpande och tjänsten kan komma och bli tillsatt innan sista ansökningsdagen.

Om Gisys AB

Vi är ett IT-konsultbolag i en tillväxtfas och vi letar efter nya kollegor som vill vara med oss på den resan. Vårt fokus är våra kunder och vi vill verkligen att medarbetare trivs och har roligt tillsammans på arbetsplatsen. Du hittar dom flesta av våra anställda kring pingisbordet flertalet gånger per dag (om de inte jobbar hemifrån).

Gisys grundades 1991 och verksamheten står på två ben. Den ena delen som är systemutveckling och kvalitetssäkring av IT-system och den andra som är projektledning där våra verksamhetskonsulter arbetar med att införa stödjande IT-system för att effektivisera arbetsprocesser hos våra kunder.

Region Stockholm, Försäkringskassan och CSN är några av våra kunder.