cloudlösningar

Molntjänster ger dig möjlighet att hantera program, datalagring, kapacitet och processorkraft på en extern resurs. Trenden pekar mot att det kommer att vara en central framgångsfaktor för organisationer framöver.

vad vi gör

I första hand är det ett sätt för användare att slippa investera i egen och dyr IT-utrustning och istället hyra in sig på företag som är specialiserade på just det området. Fördelarna är många i form av kostnadseffektivitet, ökad säkerhet och tillgång oavsett var man befinner sig.

Med en ny era av IT-konsumenter som kräver ökad tillgång till smarta lösningar och öppna internettjänster med hög kvalitet, ställs det också helt nya krav på IT i form av snabbare service och enklare kommunikationssätt.

För att kunna möta dessa behov satsar Gisys på molntjänster. Molnlösningar uppfyller idag de höga krav på informationssäkerhet som våra kunder ställer, inte minst inom vård och omsorg.

Som Microsoft-partner kan Gisys erbjuda lösningar baserade på Microsofts plattform, Azure. Lösningarna är till för molnbaserad databearbetning som skapar högtillgängliga och oändligt skalbara molnprogram och API:er.

Vill du veta mer?

Kontakta oss för mer information på telefon 08-564 200 50 eller maila oss på info@gisys.se
ima4