Systemintegrationer

I dagens komplexa IT-värld, med de stora mängder system som används dagligen, finns stora behov av att system kan kommunicera med varandra, för att uppnå effektivitet och en sömlös upplevelse.

Systemintegrationer
Microsoft BizTalk
Effektivisera
Nyskapande teknik

Flexibilitet

Allt arbete sker i dialog med kund och vi anpassar oss snabbt efter era önskemål.

Leveranssäkerhet

Vi arbetar ständigt i processer med uppsatta mål och mot deadlines.

Engagemang

Våra medarbetare brinner för sitt arbete och är alltid engagerade för kundens bästa.

Vad gör vi på Gisys

Vad gör vi?

Gisys utvecklare gillar att jobba i gränslandet mellan olika system och organisationer och har många års erfarenhet av att skapa integrationer på olika sätt och mellan många olika informationsintensiva system.

Vi har utvecklat lösningar med bland annat Microsoft BizTalk Server mellan olika system. Detta har gett våra kunder ökad effektivitet i sina arbetsprocesser och större möjlighet till uppföljning och kostnadsbesparingar.

Vi vill alltså se till att ni kan arbeta på ett effektivare och mer flexibelt sätt med hjälp av nyskapande teknik.

Våra tjänster

Våra konsulter utvecklar och skräddarsyr användarvänliga lösningar från grunden. Vid behov integreras lösningarna med kundens övriga verksamhetssystem för att skapa effektiva informationsflöden som verkligen ger kundnytta.

Nedan ser du våra uppdrag

Våra konsulter utvecklar och skräddarsyr användarvänliga lösningar från grunden. Vid behov integreras lösningarna med kundens övriga verksamhetsystem för att skapa effektiva informationsflöden som verkligen ger kundnytta.