Det här är Gisys

Välkommen till Gisys - ett väletablerat IT-företag i Sverige med Stockholm som bas. Vi arbetar med stabila kunduppdrag som bygger tillväxt och utmanar oss till ständig utveckling.

Referenskunder

IT-företag som gillar utmaningar och älskar ny teknik

Hos oss på Gisys hittar du ett engagerat gäng systemutvecklare, testare, verksamhetskonsulter och projektledare. Vi bygger vårt IT-företag och konsultverksamhet på våra värdeord flexibilitet, leveranssäkerhet och personligt engagemang. Vi utvecklar och förvaltar moderna användarvänliga IT-lösningar som effektiviserar våra kunders dagliga arbete. På Gisys paketeras omfattande information, datamängder och komplexa rutiner i användbara applikationer med hög informationssäkerhet.

Flexibilitet

Allt arbete sker i dialog med kund och vi anpassar oss snabbt efter era önskemål.

Leveranssäkerhet

Vi arbetar ständigt i processer med uppsatta mål och mot deadlines.

Engagemang

Våra medarbetare brinner för sitt arbete och är alltid engagerade för kundens bästa.

Gör karriär på Gisys IT-bolag

Söker du en trygg och agil arbetsplats, eller är du en frilans konsult på jakt efter nästa uppdrag? Vi hjälper dig att ta nästa steg i din karriär inom IT! Som anställd på Gisys arbetar du med frihet under ansvar, flexibel arbetstid och goda möjligheter att planera din egen vardag. Här blir du en del av ett IT-bolag som lägger fokus på såväl individuell kompetensutveckling som teambuilding och verksamhetsutveckling. Bli en del av framtidens IT lösningar på vårt IT-företag, på vårt kontor i Stockholm eller på plats ute hos kund.

Anlita Gisys som din IT-leverantör

Vi är ett IT-bolag som värdesätter att arbeta med agila utvecklingsmetoder för att maximera precisionen i våra leveranser. Som din IT-leverantör är vi lyhörda för dina behov och önskemål för att utifrån det ta fram den bästa lösningen för dig.
Våra konsulter sköter utvecklings- och förvaltningsarbetet både ute hos våra kunder och från vårt kontor i Solna strand, Stockholm. Vi utvecklar användarvänliga lösningar från grunden, skräddarsydda efter din verksamhet. Om behov finns kan vi interagera lösningarna med din övriga verksamhet, för att effektivisera informationsflöden och maximera din kundnytta.

Vi har lång erfarenhet av att arbeta inom branscherna vård och omsorg, fackförbund, försäkringsbolag samt offentlig förvaltning. Anlita oss som din IT-leverantör och få hjälp med allt ifrån trygga cloudlösningar och systemintegrationer till användarvänliga mobillösningar och webbapplikationer.