Bli en av oss

På Gisys arbetar kompetenta, drivna och engagerade människor som bidrar till ett härligt socialt arbetsklimat. Vi har roliga aktiviteter på och utanför arbetstid, både digitalt och fysiskt. Vi tar ofta emot LIA-praktikanter när vi har passande uppgifter. Om du går en utbildning där du behöver praktik kan du skicka in din intresseanmälan via spontanansökan nedan. Vi letar alltid efter trevliga och hungriga framtida medarbetare.

På Gisys erbjuds du ett arbete med fina framtidsutsikter i ett företag där arbetsmiljön präglas av engagemang och delaktighet. Vi bygger vår konsultverksamhet på våra värdeord: Flexibilitet, leveranssäkerhet och personligt engagemang.

 

Hos oss får du arbeta med frihet under ansvar, flexibel arbetstid och med goda möjligheter att planera din egen vardag. Du har kollektivavtal och bra förmåner. Två gånger om året anordnar vi interna konferenser med fokus på teambuilding och verksamhetsutveckling.

 

Vi uppmuntrar också till kompetensutveckling genom att erbjuda våra anställda att utbilda och certifiera sig inom relevanta områden, fyra timmar i månaden på arbetstid.

 

Gisys arbetar med stora uppdragsgivare och med projekt som påverkar hundratusentals människor. Människor som i sin vardag och i sina yrken är beroende av att vi gör vårt jobb på rätt sätt och i rätt tid. Vi måste förtjäna det förtroendet varje dag. Därför är leveranssäkerhet ett av våra värdeord. Vi ser mångfald som styrka och strävar efter en jämn könsfördelning. Vi välkomnar sökanden med olika bakgrund och erfarenheter, och vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper.

 

 

 

 

 

Lediga jobb

Just nu söker vi medarbetare till följande tjänster: