Bli en av oss

Hungrar du efter nästa utmaning inom IT? Sök lediga jobb hos oss på Gisys och bli en del av ett kompetent och drivet gäng IT-entusiaster. Här får du chans att arbeta med stora uppdragsgivare i spännande IT-projekt, antingen på vårt kontor i Stockholm eller på plats hos kund.

Jobba inom IT hos Gisys

På Gisys erbjuds du ett jobb med fina framtidsutsikter på ett IT-företag vars arbetsmiljö präglas av engagemang och delaktighet. Vi bygger vår verksamhet på våra värdeord: flexibilitet, leveranssäkerhet och personligt engagemang.

 

Här får du jobba med frihet under ansvar, flexibel arbetstid och med goda möjligheter att planera din egen vardag. Du har kollektivavtal och bra förmåner. Två gånger om året anordnar vi interna konferenser med fokus på teambuilding och verksamhetsutveckling. Vi uppmuntrar till kompetensutveckling genom att erbjuda dig som anställd att utbilda och certifiera dig inom relevanta områden, fyra timmar i månaden på arbetstid.

 

Dina kollegor på Gisys består av ett engagerat och kompetent gäng människor som bidrar till ett socialt och trivsamt arbetsklimat. Vi värdesätter kvalitetstid med varandra och hittar ofta på roliga aktiviteter utanför kontoret, såväl digitalt som fysiskt.  

 

Här får du möjlighet att arbeta med stora uppdragsgivare och med IT-projekt som påverkar hundratusentals människor. Människor som i sin vardag och i sina yrken är beroende av att vi tillsammans gör vårt jobb på rätt sätt och i rätt tid – ett förtroende vi måste förtjäna varje dag. Därför är leveranssäkerhet ett av våra värdeord. 
Lyssna på vad våra anställda har att säga, eller sök något av våra lediga jobb inom IT nedan! 

 

 

Vi som arbetar på Gisys

 

Gisys - Hur är det att arbeta på Gisys

 

Lediga IT-jobb

Just nu söker vi medarbetare till följande tjänster: