Cloudlösningar

Med cloudlösningar slipper du investera i egen och dyr IT-utrustning. Ta hjälp av våra specialister inom området för ett tryggare och mer kostnadseffektivt arbetssätt. Upptäck fördelarna med molntjänster tillsammans med oss.

Kostnadseffektivitet
Ökad tillgång
Hög kvalitet

Flexibilitet

Allt arbete sker i dialog med kund och vi anpassar oss snabbt efter era önskemål.

Leveranssäkerhet

Vi arbetar ständigt i processer med uppsatta mål och mot deadlines.

Engagemang

Våra medarbetare brinner för sitt arbete och är alltid engagerade för kundens bästa.

Vad gör vi på Gisys

Få hjälp med din molnlagring

Med molntjänster kan du interagera flera system med varandra och spara in på massor av resurser i din verksamhet. Vi hjälper dig att bli mer tillgänglig, säker och konkurrenskraftig på samma gång.

Med en ny era av IT-konsumenter, som kräver ökad tillgång till smarta lösningar samt öppna och högkvalitativa internettjänster, ställs det helt nya krav på IT. Krav som innebär allt ifrån snabbare service till enklare kommunikationssätt. För att möta dessa behov satsar Gisys på molnlagring. Våra molnlösningar uppfyller idag de höga krav på informationssäkerhet som våra kunder ställer, inte minst inom vård och omsorg.

Som Microsoft-partner kan Gisys erbjuda hybrida cloudlösningar baserade på Microsfot plattform, Azure. Lösningarna är till för molnbaserade databearbetning som skapar högtillgängliga och oändligt skalbara molnprogram och API:er.

Våra tjänster

Våra konsulter utvecklar och skräddarsyr användarvänliga lösningar från grunden. Vid behov integreras lösningarna med kundens övriga verksamhetssystem för att skapa effektiva informationsflöden som verkligen ger kundnytta.

Nedan ser du våra uppdrag

Våra konsulter utvecklar och skräddarsyr användarvänliga lösningar från grunden. Vid behov integreras lösningarna med kundens övriga verksamhetsystem för att skapa effektiva informationsflöden som verkligen ger kundnytta.