Cloudlösningar

Med cloudlösningar slipper du investera i egen och dyr IT-utrustning. Ta hjälp av våra specialister inom området för ett tryggare och mer kostnadseffektivt arbetssätt. Upptäck fördelarna med molntjänster tillsammans med oss.

Kostnadseffektivitet
Ökad tillgång
Hög kvalitet

Flexibilitet

Allt arbete sker i dialog med kund och vi anpassar oss snabbt efter era önskemål.

Leveranssäkerhet

Vi arbetar ständigt i processer med uppsatta mål och mot deadlines.

Engagemang

Våra medarbetare brinner för sitt arbete och är alltid engagerade för kundens bästa.

Vad gör vi?

I första hand är det ett sätt för användare att slippa investera i egen och dyr IT-utrustning och istället hyra in sig på företag som är specialiserade på just det området. Fördelarna är många i form av kostnadseffektivitet, ökad säkerhet och tillgång oavsett var man befinner sig. Med en ny era av IT-konsumenter som kräver ökad tillgång till smarta lösningar och öppna internettjänster med hög kvalitet, ställs det också helt nya krav på IT i form av snabbare service och enklare kommunikationssätt. För att kunna möta dessa behov satsar Gisys på molntjänster. Molnlösningar uppfyller idag de höga krav på informationssäkerhet som våra kunder ställer, inte minst inom vård och omsorg. Som Microsoft-partner kan Gisys erbjuda lösningar baserade på Microsofts plattform, Azure. Lösningarna är till för molnbaserad databearbetning som skapar högtillgängliga och oändligt skalbara molnprogram och API:er.

Våra tjänster

Våra konsulter utvecklar och skräddarsyr användarvänliga lösningar från grunden. Vid behov integreras lösningarna med kundens övriga verksamhetssystem för att skapa effektiva informationsflöden som verkligen ger kundnytta.

Nedan ser du våra uppdrag

Våra konsulter utvecklar och skräddarsyr användarvänliga lösningar från grunden. Vid behov integreras lösningarna med kundens övriga verksamhetsystem för att skapa effektiva informationsflöden som verkligen ger kundnytta.