Konsultuppdrag för frilansare inom IT

Arbetar du som frilansande IT-konsult? Gisys har flera ramavtal inom offentlig sektor där vi förmedlar både kortare och längre uppdrag till externa konsulter. Vi erbjuder stabila uppdrag som skapar tillväxt och utveckling för såväl våra konsulter som för våra kunder.

Hitta ditt nästa konsultuppdrag

Som frilanskonsult hos Gisys får du arbeta med stora uppdragsgivare och projekt som påverkar tusentals människor. Är du nyfiken på Gisys? Sök något av nedanstående konsultuppdrag eller skicka oss ditt CV genom Spontanansökan nedan så kontaktar vi dig med passande uppdrag.

Konsultbolag inom IT

Hos Gisys jobbar du som frilanskonsult under värderingarna flexibilitet, leveranssäkerhet och personligt engagemang. Uppdragen kan vara på plats hos kund eller på distans, och då kan du välja om du vill sitta hos oss i Solna eller någon annanstans. Vi arbetar ofta med stora projekt där människor i sina yrken är beroende av att vi gör vårt jobb i rätt tid och på rätt sätt. Leveranssäkerheten är därför en viktigt del av vårt arbete, som gör att vi förtjänar förtroendet från våra uppdragsgivare varje dag.

Vi erbjuder ett socialt arbetsklimat, trevlig gemenskap med Gisys personal och ett långsiktigt samarbete. På Gisys strävar vi efter en jämn könsfördelning med mångfald som styrka. När du söker ett konsultuppdrag inom IT hos oss lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vi välkomnar sökanden med olika bakgrund och erfarenheter för att bygga starka och kunskapsrika arbetslag. Har du några frågor? Tveka in att kontakta oss.