Mobila lösningar

Med dagens höga krav på effektivitet och kostnadskontroll behövs smarta stöd för att kunna effektivisera arbetet och administrationen inom många olika företag och organisationer.

Mobila lösningar
Kostnadskontroll
Effektivisera
Smidigare

Flexibilitet

Allt arbete sker i dialog med kund och vi anpassar oss snabbt efter era önskemål.

Leveranssäkerhet

Vi arbetar ständigt i processer med uppsatta mål och mot deadlines.

Engagemang

Våra medarbetare brinner för sitt arbete och är alltid engagerade för kundens bästa.

Vad gör vi på Gisys

Vad gör vi?

Ett mobilt arbetssätt gör arbetsdagen smidigare för personalen och arbetet kan utföras där man befinner sig – oavsett tid och plats.

Vi på Gisys ligger i framkant och skapar helt nya möjligheter att arbeta mobilt. Vi har god erfarenhet av att utveckla applikationer för alla de stora mobila plattformarna.

Dessutom är vi vana vid att utveckla såväl native-appar som responsiva webbapplikationer. Det kallar vi nyskapande teknik med användaren i fokus.

Våra tjänster

Våra konsulter utvecklar och skräddarsyr användarvänliga lösningar från grunden. Vid behov integreras lösningarna med kundens övriga verksamhetssystem för att skapa effektiva informationsflöden som verkligen ger kundnytta.

Nedan ser du våra uppdrag

Våra konsulter utvecklar och skräddarsyr användarvänliga lösningar från grunden. Vid behov integreras lösningarna med kundens övriga verksamhetsystem för att skapa effektiva informationsflöden som verkligen ger kundnytta.