covid-19

COVID-19

En uppdatering från oss.

En uppdatering angående covid-19

Vi tänkte ge en liten uppdatering angående covid-19! Vi hoppas att alla där ute mår bra och är trygga! För oss är det viktigt att vi tar vårt ansvar och gör allt som vi kan göra för att bidra👐🏻

Gisys personal arbetar nu hemifrån och vi jobbar med tydlig digital kommunikation för att fortfarande leverera till våra kunder. Självklart så följer vi folkhälsomyndighetens rekommendationer och har anpassat vårt arbetsflöde till dessa. Under kriser som denna så visas verkligen digitaliseringens fördelar då de digitala lösningarna gör så att vi fortfarande arbetar med samma tempo som innan krisen. Vi håller kontakten sinsemellan samt med våra kunder & partners genom Zoom, Google Hangouts och Teams. Utöver det finns vår support alltid öppen för våra befintliga kunder, så tveka inte att kontakta oss ifall det är något ni undrar över.

Den här pandemin påverkar oss alla på olika sätt men vi på Gisys står starka. Vi har självklart fått anpassa vår arbetsprocess men arbetar nu hårdare och effektivare för att garantera en hög kundservice. Till sist vill vi passa på att ge en extra omtanke till all vårdpersonal där ute som jobbar och kämpar på! Ni är grymma och vi tänker på er!