Formulär

Formulär – en digitaliseringen av vården

Vi hjälper vården med en smidigare och effektivare patienthantering med hjälp av våra formulär.

Hej vårdpersonal, effektivisera din patienthantering genom våra formulär!

 

Är du intresserad av att effektivisera och få mer tid med dina patienter? Vi hjälper er med digitaliseringen och tar er ett steg närmare en smidigare och effektivare patienthantering med hjälp av våra formulär.

Idag använder 60 vårdgivare webbformulär för att underlätta och effektivisera vårdprocessen. Våra webbformulär är ett kvalitetssäkrat och fristående verktyg som möjliggör för vårdpersonal att dokumentera och journalföra genom hela patientens vårdprocess. Webbformulären finns i 11 olika språk och det går att välja mellan 100 olika typer. Allt från hälsodeklaration till behandlarformulär som till exempel MADRS-S.

År 2020 kommer vi även att erbjuda er att bygga era egna formulär genom vårat verktyget. Med hjälp av webbformulär kan patienten enkelt logga in genom 1177 och få tillgång till era webbformulär samt se resultat för genomförda formulär. Webbformulär ägs av Region Stockholm och är framtaget av våra systemutvecklare, testledare och projektledare på Gisys AB. Bli en av de många aktiva vårdgivare som använder webbformulär och bli en del av digitaliseringen inom vården!

Ifall du har några frågor eller vill ha ytterligare information så kontakta oss eller vår erfarna projektledare som varit en del av det här projektet Hanna:
Hanna Arver Ångman
Projektledare
hanna.arver-angman@gisys.se