Försäkringskassan

Försäkringskassan – nytt ramavtal

Gisys har tecknat avtal som omfattar flera konsultroller inom IT-produktion och IT-infrastruktur till Försäkringskassan.

Vi är glada och stolta över att kunna meddela att vi har skrivit ett ramavtal med försäkringskassan! Avtalet gäller i tre år och omfattar ett flertal olika konsultroller inom IT-produktion och IT-infrastruktur till Försäkringskassan. Gisys VD, Robert Olsson tackar för förtroendet:

Vi ser fram emot ett gott samarbete och lovar att leverera konsulter som är personliga, flexibla och med en hög leveranssäkerhet till Försäkringskassan” – Säger Robert

I komplexa organisationer är det viktigt att vara ödmjuk och respektfull. Det finns ofta flera lösningar som är möjliga och då gäller det att välja rätt lösning samt att få med alla på tåget. Vårt mål är att skapa delaktighet och vi tror på långvariga och uppriktiga kundrelationer. Ramavtalet innefattar konsultstöd inom ett flertal olika områden som exempelvis Infrastruktur, Plattform, Applikation samt Verksamhetsutvecklings- och teknisk projektledarkompetens inom IT-produktion och IT Infrastruktur. Avtalet gäller från att det undertecknats och till och med 2023-01-31. Försäkringskassan har därefter ensidig rätt att förlänga avtalet en gång, där förlängningen avser 12 månader.

Avtalsspärr gäller till och med den 21 januari 2020, därefter kan avtal tecknas.

För mer information eller ifall ni har några frågor så kontakta oss här, eller Robert direkt:
Robert Olsson, VD Gisys AB
robert.olsson@gisys.se
070-521 56 16