Glad påsk

GLAD PÅSK

Från oss alla till er alla!

Vi på Gisys vill önska alla en Glad Påsk och ge några snabba tips till alla som jobbar hemifrån.

Det är viktigt att arbetet rullar på som vanligt och att Sveriges näringsliv inte stannar upp under dessa omständigheter! Därför kommer här ett par enkla tips på hur du kan underlätta ditt arbete hemifrån.

  • Var online och tillgänglig för dina kollegor. Ha flera korta avstämningar så att ni är på samma bana.
  • Ha tydliga riktlinjer för din familj och vänner. När är du tillgänglig och inte?
  • Glöm inte bort att ta pauser och promenader. Det blir lätt så att man sitter flera timmar i sträck utan någon annan stimulans.

Gisys försöker fortfarande göra arbetsplatsen till en plats för gemenskap och glädjespridande. Därför kör vi varje dag kl 15.00 en gemensam fika där vi spelar spel, uppdaterar läget eller bara ”snackar lite skit”. I den närmsta framtiden fortsätter att jobba hemifrån för att möta folkhälsomyndigheternas rekommendationer. Såklart längtar vi tills vi får komma tillbaka för att träffa både kollegor och våra kunder.

Vi hoppas att alla kan njuta av denna högtid och ha ett trevligt påskfirande trots omständigheterna. Ta hand om er själva och personerna i er närhet! Vi finns arbetar på som vanligt (utöver röda dagar) så tveka inte på att kontakta oss ifall du har några frågor!

GLAD PÅSK!

Glad påsk