Karolinska Universitetssjukhus

Karolinska Universitetssjukhuset

Uppdatering från vår konsult Anette om utvecklingen av Karolinska Universitetssjukhusets journalsystem.

En uppdatering från vår verksamhetskonsult Anette som under de senaste tre åren har varit ute och arbetat med att utveckla journalsystemet till  Karolinska Universitetssjukhusets nya organisation. Som många vet är Karolinska Universitetssjukhuset ett av Europas största universitetssjukhus. Tillsammans med Karolinska Institutet utgör sjukhuset ett medicinskt centrum med högt internationellt anseende. Karolinska har i uppdrag att vara Region Stockholms universitetssjukhus med särskilt ansvar för specialiserad och högspecialiserad sjukvård.

– Efter mina tre år i projekt att anpassa och utveckla journalsystem till Karolinska Universitetssjukhusets nya organisation är vi snart i mål! I slutet av november är det den sista driftsättningen. Allt går enligt plan tack vare bra arbete och samarbete från verksamheterna och förvaltningen, säger Anette.

Tillsammans med Karolinska Universitetssjukhuset har Gisys uppdaterat och digitaliserat deras journalsystem. Målet är att det ska bli mer effektivt för både patient och vårdgivare. Vi söker ständigt efter nya utmaningar för att digitalisera vården och har en lång erfarenhet av att arbeta inom e-hälsa. Där är utvecklingen av Region Stockholms och WEMINDs webbformulär några av de senaste projekten vi har avklarat. Mer om det kan ni läsa här. Ifall du också arbetar inom hälsa och sjukvård så kontakta oss. Våra professionella konsulter inom systemutveckling och projektledning berättar gärna om hur vi kan uppdatera just ditt vårdsystem.