Nya medarbetare

Varmt välkomna!

Vi på Gisys vill hälsa våra nya medarbetare varmt välkomna!!

Cathrine Cedergren – Senior verksamhetskonsult/projektledare. Hon är legitimerad fysioterapeut och har specialistkompetens inom strategiskt och praktiskt kommunikations- och varumärkesarbete. Har kunskap om, och erfarenhet av, införande av IT-system och förvaltningsstyrning enligt pm3 vad gäller e-hälsa och IT i Region Stockholm.
Har arbetat nio år som konsult med styrning, ledning, införanden och förvaltning av IT i Region Stockholm. Cathrine Ser fram emot samarbete och erfarenhetsutbyte med Gisys fantastiska verksamhetskonsulter/projektledare och att lära sig mer om
IT-kunskap från företagets grymma IT-tekniker.

Christofer Gumowski – Känner ni säkert redan igen. Han har tidigare gjort sin LIA hos oss på Gisys. Nyexaminerad systemutvecklare som gärna är med och realiserar praktiska förbättringar i vardagliga rutiner och arbetsredskap. Efter en längre tid som IT- tekniker inom Region Stockholm ligger bra tjänsteleveranser till vårdverksamheter nära till hjärtat, något som Christofer ser fram emot att fortsätta med som utvecklare på Gisys. Han kommer att arbeta med att modernisera och förbättra de digitala arbetsredskap han använt till vardags de senaste åren.