Tre nya medarbetare

Varmt välkomna

Vi på Gisys vill hälsa tre nya medarbetare varmt välkomna!

Albin Lindén – Systemutvecklare som tycker om att lösa problem. Gillar att hålla sig uppdaterad kring nya ramverk och teknologier.
Albin har en bakgrund som fullstackutvecklare, för system inom uthyrning. Han drivs av att jobba med verktyg som ger nytta för användaren. Han ser fram emot att kunna bidra till utveckling/underhåll av de system som Gisys förvaltar. Samt att lära känna nya kollegor.

Mats Nilsson – Systemutvecklare med många års erfarenhet. En väldigt teknisk intresserad person som har programmerat i både PC´s och inbäddade system i olika former. Mats tog universitetsexamen 2000 och har sedan dess använt sin kompetens inom programmerings och arkitektur. Han har sedan dess framförallt satsat på webbapplikationer men även en del inom mobil apputveckling. Han ser fram emot att ett nytt spännande uppdrag och att få utvecklas som ett team.

Andrea Manth – Erfaren systemutvecklare med omfattande kunskap inom Microsoft-plattformen. Andrea har tidigare varit på Handelsbanken där hon skapade ett avstämningsverktyg som är integrerat med ERP-systemet för Handelsbankens Filial i Finland. Andreas examensarbete på Data- och systemvetenskapliga linjen fokuserade på det tvärvetenskapliga området e-hälsa, ett spännande ämne som hon nu ser fram emot att arbeta inom.