Barnsupporter

Vårt företag är stolt Barnsupporter!

Varje dag drabbas ett barn av cancer. Men det finns hopp.

Varje dag drabbas ett barn av cancer. Men det finns hopp. Fler barn än någonsin överlever idag cancer. Vi är stolta över att bidra till Barncancerfonden genom att vara Barnsupporter 2020!

Barn och cancer hör inte ihop

Ännu ett år väljer Gisys att bidra till Barncancerfonden! Vi alla måste bidra på det sättet som vi kan och som organisation så vill Gisys bidra med det som vi kan. Vi väljer därför att skänka 15 000 SEK till barncancerfonden. Barn och Cancer hör inte ihop!

I Barnsupporter Företag 2020 möter vi Varga-Lo som endast tio månader gammal drabbades av hjärntumören Medulloblastom. Hon genomgick en omfattande operation och tio månader tung behandling och är sedan ett år tumörfri. Skräcken för ett återfall hänger över familjen varje dag. I somras gick hon igenom en stor utredning för att se vilka biverkningar behandlingen kan ha haft på henne. Hon träffade terapeuter, sjukgymnaster, logopeder, neurologer m.m.

Varga-Lo är idag 2 (snart 3) år.

Medullblastom uppstår i lillhjärnan, som kontrollerar balans och koordination.

Tack vare er hjälp kan vi fortsätta att finansiera den livsviktiga forskningen och ge stöd till drabbade familjer.

(text från Barncancerfonden)

Vill ni veta mer om vårt arbete tillsammans med Barncancerfonden samt få mer information om hur ni skulle kunna hjälpa till? Kontakta antingen oss eller Barncancerfonden direkt.